New build bespoke Children’s Nursery, comprising timber and steel frame, larch cladding, fibre cement roof sheeting and extensive eco design solutions.

Appointed under a JCT 05 Management Contract to start works at site and undertake a value engineering exercise to achieve savings of £80,000.  Intensive cost and project management throughout the construction period ensured changes could be incorporated without detriment to the programme or budget.

The savings were achieved and the project completed on time and within budget.

From the client, Caroline Dunmur: "Iain and Pete regularly made the impossible seem possible. They kept the build on track and were fundamental in ensuring costs stayed within budget – showing ingenuity and resourcefulness in achieving this. Their approachability and commitment coupled with the professional way in which they undertook the construction works took a huge amount of the anxiety out of the build. Getting Avenue North to undertake the build was one of the best decisions we made".